Effektiv kemtvätt i Göteborg

L-A Tvätt har 40 års erfarenhet av professionell tvättservice och jobbar mot hotell, restauranger och industrier i Göteborgsområdet. Tack vare den långa erfarenheten och sin stora flexibilitet kan företaget anpassa sin tvättmetod till just den textil som kunden behöver få tvättad.

Ett miljömedvetet företag

L-A Tvätt tar ansvar för kunden, miljön samt för textilierna som lämnas in. Man jobbar kontinuerligt med att anpassa tvättmetoderna för att minska miljöpåverkan och bidra till en hållbar utveckling. Föreningen Svensk Miljöbas har diplomerat L-A Tvätt utifrån sina höga krav på miljöstandard. Företaget använder svanmärkta tvättmedel, vilket är en fördel för textilierna då dessa rengöringsmedel sliter mindre på materialet. Tvättleveranserna samordnas för att minimera miljöpåverkan, vilket innebär att kunden slipper hantera många mindre leveranser under dagen. Under användning kommer textilierna sedan att vara vänliga både mot personal och kunder som kommer i kontakt med dem. Detta är en särskild fördel för det företag som behöver tvätt av stora mängder med arbetskläder, eftersom personalens hälsa direkt påverkar produktiviteten i verksamheten.

Förmånlig tvätt i alla typer av material med moderna maskiner

Den som söker ett företag för kemtvätt i Göteborg har en stor fördel i att vända sig till L-A Tvätt. Firman kombinerar det lilla företagets smidighet och personliga kontakt med det stora företagets kapacitet för att hantera stora volymer. Det hotell, den restaurang och det företag som enbart använder sig av egen textil kan utan problem skicka all tvätt till L-A Tvätt, oavsett om den är i bomull, syntet, läder eller linne och få den väl omhändertagen.

Man uppdaterar maskinparken regelbundet för att ha de bästa och mest kapacitetsstarka apparaterna och har just investerat i två naturgasdrivna torktumlare. Detta gör att det företag som lämnar in en stor volym tvätt kan räkna med att få sin order behandlad lika snabbt och effektivt som ett företag som har en liten tvättvolym. Om det skulle ingå känsliga material i denna order är detta heller inget problem.